Gingsjöns Kennel

Senast ändrad: 4/5 2015.

Valpkullar Golder Retriever

Kull 1

April Design Billie Jean "Billie" fick valpar den 7 april, 1 hane och 7 tikar! Valparna är leveransklara tidigast 2 juni! Bilder på valparna »

Pappan till valparna är den fine Zampanzar I Wanna Be Around "Metheo", som är en unghane med ett härligt temperament och underbar utstrålning! Metheo har flera CK på utställning.

Detta är Billies andra kull. Billie fick 4 valpar sist, alla fria på höfter och 3 fria på armbågarna, 1 fick ett armbågsfel! Billie är en glad och positiv tik, som älskar att göra allt! Billie är svensk utställningschampion och svensk viltspårschampion!

Billie och Metheo har fria höfter och armbågar, samt är ögonlysta utan anmärkning! Metheo är fri på DNA test för PRA 1 & PRA 2, Billie är fri på DNA test för PRA 1 och anlagsbärare på PRA 2.

Intresserad av valp välkommen och ring eller maila för mer information!

Kull 2

Gingsjöns Snövit "Yatzy " fick valpar den 25 april, 5 hanar och 1 tik! Valparna är leveransklara tidigast 20 juni! Bilder på valparna »

Yatzy har R-cert från utställning och godkänt anlag i viltspår! Yatzy är en tik som älskar att bära på allt och älskar att får vara med överallt!

Leif är en ung hane med trevligt temperament som har flera cert på utställning, Leif är även svensk viltspårschampion!

Yatzy och Leif är fria på höfter och armbågar och ögonlysning!

Intresserad av valp välkommen och ring eller maila för mer information!

Tidigare valpkullar